TESTIMONIALE

”Pentru părinți, copiii sunt tot ce au mai important în viață și, de aceea, găsirea grădiniței perfecte, unde să aibă încredere să își lase copiii, este o misiune tare grea. Credința în Dumnezeu cred că a funcționat ca un liant și a făcut să ne întâlnim, astfel că am reușit să vă descoperim exact când credeam că nu vom da niciodată peste educatoare blânde, atente la nevoile copiilor, care să răspândească iubire și căldură în jurul lor. Ne-am crescut copilul cu blândețe, iubire și răbdare infinite și-am descoperit că la grădi este la fel ca acasă, că fetița noastră primește aceeași ”hrană pentru suflet” și aceleași valori morale.

Vă mulțumim că v-ați pus în slujba unei misiuni atât de nobile: aceea de a clădi oameni și de a le călăuzi pașii spre un viitor frumos!

Vă dorim să educați multe, multe generații de aici înainte!”

Andreea și Marius, părinții Evei

”A fost odată ca niciodată un copil speriat, timid, neîncrezător pe nume David R.

Voi, doamne minunate, l-ați ajutat să-și învingă temerile, să devină ceea ce este azi, să învețe și să acumuleze aproape tot ceea ce știe. I-ați oferit iubire, blândețe, siguranță, încredere și înțelegere, iar pentru asta noi vă mulțumim!”

Diana și Vlad, părinții lui David R.

”De la prima convorbire telefonică mi-am dat seama că aici e de noi! În aceeși zi am venit în ”inspecție”!!!

Cum am intrat în grădiniță am simțit magia copilăriei. Căldură, zâmbete, dragoste pură, culori vii, liniște, copii fericiți, educație frumoasă, grijă, atenție, responsabilitate, profesionalism, ochi blânzi, brațe și inimi deschise, mâncare bună…. Pe toate le-am găsit aici!

Pentru noi nu sunteți o simplă grădiniță!

Sunteți o parte din familia noastră!”

Tatiana și Roman, părinții Anastasiei și a lui Radu O.

”Voi, cei din această grădiniță, mi-ați dat încrederea și puterea de a vă lăsa pe mâini cele mai mari comori ale vieții mele, Irina și Eliana și vi le-am încredințat zi de zi convinsă fiind că aici vor fi mereu înconjurate numai de iubire, atenție și învățătură creștină!

Vă mulțumesc pentru că în fiecare zi ați lucrat împreună cu mine pentru a construi în mintea, în sufletul și inima celor două comori pe care le am, bunătatea, iubirea de aproapele și cunoștințele necesare ce le sunt bază în următoarele etape ale vieții!”

Ema, mama Irinei și a Elianei C.